Plačilo in dostava

Plačilo naročila


Spletna trgovina ponuja več možnosti plačila:

Naročilo lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete po elektronski pošti v roku 24 ur od oddaje naročila. Po predračunu poravnate znesek preko univerzalnega plačilnega naloga (UPN). Podrobne podatke prejmete skupaj s predračunom v roku 24 ur od oddaje vašega naročila.


Plačilo s plačilnimi karticami preko sistema Stripe. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku podjetja, tako da je vaša varnost 100% zagotovljena. Stripe zagotavlja maksimalno varnost transakcije. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Discover, American Express in Visa. Spletna trgovina hrani le anonimizirane podatke o uspešnih/neuspešnih transakcijah, ki ne vsebujejo osebnih podatkov ali podatkov o plačilni kartici.


Dostava in vračila


Koliko znašajo stroški dostave?

Strošek poštnine za pošiljanje na področju republike Slovenije je fiksen (4,00 eur). Za naročilo nad 50 eur, je poštnina brezplačna.

V kolikem času je izdelek dostavljen?

Izdelke dostavimo v roku 3-14 dni po prejetem plačilu. Če gre za izdelke, ki jih imamo na zalogi ali za izdelke po naročilu, je čas dostave 3-5 dni od plačila.

Za izdelke, ki jih nimamo na zalogi, je rok dobave do 14 dni. Prosimo, pokličite nas ali nam pišite, da skupaj preverimo zalogo izbranih artiklov.


Vračilo in menjava


V roku 14 dni od dneva nakupa imate možnost vrnitve kupljenih artiklov, ob tem pa ste upravičeni do zamenjave artikla ali povračila denarja.
Artikel, ki ga želite vrniti ali zamenjati mora biti neuporabljen, nepoškodovan in vrnjen v originalni in nepoškodovani embalaži z vso priloženo opremo. V nasprotnem primeru bo reklamacijski zahtevek zavrnjen ali delno razrešen.
V roku 14 dni od prevzema paketa, nas pisno obvestite, da odstopate od pogodbe (preko emaila ali pošte) in nam v roku 7 dni vrnite izdelek na naš naslov . Priložite obrazec za reklamacije.
Brez priloženega obrazca vaše zahteve ne bomo obravnavali. V kolikor nimate možnosti tiskanja, lahko obrazec v celoti prepišete.
Strošek pošiljanja je na strani pošiljatelja in v nobenem primeru ne vračamo poštnine. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.
V primeru, da pisne odpovedi od pogodbe ne prejmemo v roku 14 dni od prevzema pošiljke, vračilo oziroma menjava nista možna.
V roku 30 dni od prejema vašega paketa bo artikel zamenjan oz. bo denar vrnjen.